Pronašli smo najbolje podne lampe za svaki prostor

Najčitanije

Uz toliko različitih dostupnih modela podnih lampi čini se skoro nemoguće suziti izbor i pronaći onu koja će optimalno odgovarati potrebama vašeg doma. Dodavanjem podne lampe, ili više njih, u vaš životni prostor postižete ujednačenije osvjetljenje u prostoriji koja ima samo središnje gornje (stropno) osvjetljenje. Podne i stolne lampe unose i romantičnu ambijentalnu svjetlost u prostoriju.

Kod odabira idealne podne lampe obratite pozornost na funkcionalnost, stil, tip žarulje, čvrstoću i ukupnu vrijednost za novac.

Preporučujemo odabir podnog svjetla koje će biti na istoj visini kao i sve stolne svjetiljke koje možda imate u sobi, čime stvarate ravnotežu. Bilo da tražite podnu svjetiljku koja je klasična, jednostavna, moderna, luksuzna, dizajnerska ili jeftina, najvažnije je da se dobro uklapa u prostoriju stilom i funkcionalnošću.

1. Pametna podna lampa od ratana Manila – svjetiljkaisvjetlo.hr

Podne lampe za svaki prostor Manila
Internet trgovina www.svjetiljkaisvjetlo.hr

Ova prekrasna podna lampa pravi je dodatak vašem interijeru! Materijal od ratana i okrugli oblik čine ovu podnu svjetiljku zaista posebnom i potpuno modernom.

Ažur od ratana daje ovoj svjetiljci topao, ruralni izgled. Podna lampa ukupne je visine 139 cm i stojeće površine 45 cm. Manila se isporučuje s A60 Smart WiFi izvorom svjetlosti. Izvorom svjetla lako se upravlja pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu, Google Home ili Alexa glasovnim sustavom. Utični kabel dug je 280 cm na koji je spojen super zgodan nožni prekidač.

Cijena na dan pisanja članka: 109,00 € (821,26 kn)

2. BEST BUY – podna lampa AYD s drvenim nogama – svijet-svjetiljki.hr

Internet trgovina: www.svijet-svjetiljki.hr

Podnu lampu AYD 1xE27/60W/230V karakterizira lijep i funkcionalan dizajn. Dolazi u nekoliko kombinacija sive, crne, bijele i bež boje.

Zanimljiv je dodatak u svakom domu. Korišteni su prirodni materijali koji joj daju poseban izgled. Karakteristični čvorovi i struktura drva jamstvo su jedinstvenosti svakog proizvoda. Garancija je 36 mjeseci, što je odlično.

Cijena na dan pisanja članka: 43,90 € (330,77 kn)

3. Podna lampa Nora s policama – Opviq.com

Internet trgovina: www.opviq.com

Opviq je trgovina dekoracijama za dom jedinstvenog i privlačnog stila.

Podna lampa s policama idealna je za ljubitelje knjiga, a dolazi u nekoliko kombinacija boja i materijala.

Cijena na dan pisanja članka: 209,99 € (1.582,17 kn)

4. Podna lampa lučna Metal bow brass – gnijezdo.hr

Internet trgovina: www.gnijezdo.hr

Prekrasna podna lampa Metal bow s toplim metalnim premazom i čvrstim mramornim postoljem obloženim mjedom.

Kabel ima i nožni prekidač.

Lampa je idealna za upotpunjavanje velikih prostora. Dimenzije: 170x39x190/205 cm

Cijena na dan pisanja članka: 340,00 € (2.561,73 kn)

5. Podna lampa za velike otvorene prostore Akari

Želite li u vaš prostor unijeti malo japanskog zena, podna lampa Akari je pun pogodak.

Izrađena je od posebnog materijala – mulberry papira, uparena sa šipkama koje ističu abažur, jednostavno je slatka, jedinstvena i impresivna.

Akari na japanskom znači svjetlost, a akari lampe djela su japansko-američkog umjetnika Noguchija koji ih je počeo izrađivati 50-ih godina prošlog stoljeća pod nazivom Akari Light Sculptures.

Podna svjetiljka Akari 10A odiše snažnim japanskim stilom koji pridonosi stvaranju toplog i ležernog životnog prostora, te je izvrstan ukras doma.

Cijena na dan pisanja članka: 235,00 € (1.770,61 kn)

6. Podna lampa smart LED Pilskott – IKEA

Internet trgovina: www.ikea.com

PILSKOTT podna lampa ima moderan grafički oblik i savitljivu LED traku koja stvara dinamične svjetlosne efekte. Može se bežično prigušiti uz IKEA Home smart aplikaciju i TRÅDFRI daljinski upravljač.

Cijena na dan pisanja članka: 106,05 € (799,00 kn)

Zadnje objavljeno

Predloženo za vas